• Instagram pentru Android

  by  • 3 aprilie 2012 • Android • 0 Comments

  Instagram, aplicație foarte populară pe iPhone s-a lansat în sfârșit și pe Android. Faci o poză aplici niște efecte predefinite și apoi o trimit in the cloud (pe net) să o vadă și prietenii. Efectele aplicate pozei îi dau un iz retro sau hipster sau pur și simplu o strică – depinde pe cine întrebi.

  Se pare că Instagram ar avea peste 27 de milioane de utilizatori pe iPhone – iOS și numărul va creste vertiginos odată cu lansarea pe Android.

  Testul pe care l-am făcut acum nu mă impresionează asa tare. Am găsit în Google Play și alte aplicații (Pixlr-o-matic) care fac același lucru, fără sa mă pună să mai îmi fac încă un cont pe încă o rețea socială. Oricum, pozele pe care le fac vreau sa le postez pe Facebook sau Twitter asa că nu consider serviciul lor in the cloud un plus.

  Una peste alta, la prima vedere, aplicația pare făcuta bine, interfața este lucrată și are nevoie de Android 2.2 sau mai nou. Totuși citind recenziile utilizatorilor îmi dau seama că mai trebuie lucrat și sper sa vedem cât mai curând un update.

  Se poate descărca de pe Google Play sau cu ajutorul QR-code-ului mai jos.

  About

  Webmaster la Bitdefender. Pasionat de tot ce tine de gadgeturi, in special de Web si Android. Facebook: www.facebook.com/manuel.enache Twitter: twitter.com/enakero

  http://www.enake.ro

  Comments

  Loading Facebook Comments ...

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.